RSS

Tea House / Archi-Union Architects

20 Mar

 

 

 

 

The Tea House, located in the backyard of Archi-Union’s J-office, is constructed from the salvaged parts of the original warehouse’s collapsed roof.

 

The site was extremely constricted with walls on three sides, and with only one side facing towards an open space that contains a pool.

 

The space of the Tea House was further restricted by a mature tree. The design tries to embody harmony by integrating enclosure and openness, delightful space and logical construction and other complicated relations.

 

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on March 20, 2012 in FML

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: